شنبه, 05 فروردين 1396

 

روسیه

آخرین اخبار

ویزای توریستی روسیه


 

ویزای توریستی روسیه

 

 

 

 

 

 

 

 


ویزای توریستی روسیه برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه دو هفته پس از صدور است و متقاضی می‌تواند به مدت چهارده روز در روسیه اقامت داشته باشد. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.

توجه: در مورد روادید تجاری، مقررات متفاوت خواهد بود؛ در این شرایط حضور متقاضی الزامی است.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست کشور مربوطه میباشد که این فرم در ذیل این صفحه قابل دانلود میباشد. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.

آدرس سفارت روسیه در تهران: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ٣۹.
تلفن: ٦٦٧٢٨٨٧٣-٠٢١ و ٦٦٧٢٨٨٧٤-٠٢١    
آدرس اینترنتی: http://www.rusembiran.ru
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۷-۸

 

مدارک مورد نیاز


مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش روادید کنسولگری روسیه تحویل دهید، اینها هستند:
توجه: کلیه‌ی مدارک باید همراه با ترجمه‌ی رسمی انگلیسی و دو سری کپی از هر کدام باشد.

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه؛
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر روادید خورده، تهیه کنید.

سه: یک قطعه عکس؛ زمینه روشن در ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس، ضمیمه‌ی مدارک باشد.

چهار: بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز.

روادید کشور روسیه به دو صورت عادی و فوری صادر می‌گردد؛ هزینه‌ی ویزای عادی حدود سیصد و پنجاه هزار تومان است و صدور آن یک هفته طول می‌کشد؛ اما صدور ویزای فوری، بیش از سه روز طول نمی‌کشد و در عوض، هزینه‌اش حدود ششصد هزار تومان است.