جمعه, 08 ارديبهشت 1396

 

ویتنام

آخرین اخبار

ویزای توریستی ویتنام

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سفارت ویتنام در تهران 1 نوع ویزا صادر میکند: (ویزا توریستی عادی)

ویزا توریستی عادی کشور ویتنام:

مسافر برای ویزای توریستی ویتنام  از تاریخ  بلیط  خود مجاز به  30 روز اقامت در خاک این کشور می باشد .

مهم: مدت اعتبار و اقامت ویزای کشور ویتنام  به مدت 30 روز می باشد. مدت زمان اخذ و گرفتنن ویزا توریستی کشور ویتنام 14 روز کاری میباشد. نرخ ویزای کشور ویتنام 180دلار میباشد.

مدارک مورد نیاز


 مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام:

1-پاسپورت مسافر با حداقل 7 ماه اعتبار

2-دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید بدون عینک.

3-مدارک شغلی پرینت 3 ماهه حساب یا گواهی سپرده مسافر با مهر بانک

4-کپی صفحه اول و دوم شناسنامه مسافر.

(لازم به ذکر است که هیچ یک از مدارک فوق نیاز به ترجمه ندارد.)

و متذکر می شود ویزا داخل پاسپورت مسافرین ضمیمه می گردد.

آدرس سفارت ویتنام در تهران:
خیابان ولیعصر, خیابان مقدس اردبیلی ,خیابان پسیان ,خیابان اکبری ,خیابان مردانی خیابان اردیبهشت شرقی پلاک6