جمعه, 08 ارديبهشت 1396

 

تایلند

آخرین اخبار

ویزای توریستی تایلند

 

 


ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.

برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد روادید تجاری یا روادید بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: روادید توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال نمایید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست کشور مربوطه میباشد که این فرم در ذیل این صفحه قابل دانلود میباشد. فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.
آدرس سفارت تایلند در تهران: خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ٤

تلفن :۷۷۵۳۲۰۲۲۔۰۲۱ و ۷۷۵۳۱۴۳۳۔۰۲۱
آدرس اینترنتی : http://www.thaiembassy-tehran.org
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶-۸

 

مدارک مورد نیاز


مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای روادید باید به بخش روادید کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی؛ کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه؛ باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: یک قطعه عکس رنگی؛ واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.


روادید کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود؛ هزینه‌ی ویزای عادی حدود چهل یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
- اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
- اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:

+کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
+فرم تکمیل شده TM-8؛ در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
+پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
- ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10