جمعه, 08 ارديبهشت 1396

 

اندونزی

آخرین اخبار

ویزای توریستی اندونزی

 

 ویزای توریستی اندونزی

 

 

 

 

 

 

 

 

ویزای توریستی اندونزی به متقاضیانی تعلق می‌گیرد که به قصد بازدید و گردش می‌خواهند به این کشور سفر کنند. دارندگان روادید توریستی به هیچ وجه اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را ندارند.
برای متقاضیان با گذرنامه‌ی ایرانی، صدور ویزا از طریق سفارت اندونزی در تهران انجام می‌گیرد. مدت اعتبار ویزا یک ماه است و امکان تمدید آن در کشور اندونزی وجود ندارد.
جهت تقاضای ویزا مصاحبه انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی الزامی نیست.

آدرس سفارت اندونزی در تهران : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس‌آباد)، جنب ساختمان پزشکان 200، شماره 210.
تلفن: ۸۸۷۱۶۸۶۵ـ٠٢١
آدرس اینترنتی: http://www1.mfa.gr/en
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۲-۹

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست کشور مربوطه میباشد که این فرم در ذیل این صفحه قابل دانلود میباشد.

 

مدارک موردنیاز


توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی روادید شما در سفارت اندونزی خواهد ماند.

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی

دو: گذرنامه ؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه: دو قطعه عکس رنگی؛
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: با زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق .

پنج: منابع مالی؛
-‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) توجه: موجودی حساب باید حداقل ۱۰ میلیون تومان باشد.

شش: چک ضمانت بازگشت؛
چک باید در وجه کارگزار باشد. مبلغ آن متغیر است؛ کمترین مبلغ دریافتی ۵ میلیون تومان است.

هفت: بلیط رفت و برگشت به مقصد اندونزی یا رزرواسیون قطعی.

هشت: برگه‌ رزرواسیون هتل برای کل مدت اقامت.

نه: هزینه‌ی صدور ویزا که حدود ۱۰۰ دلار برای هر نفر است.

معمولا بررسی مدارک و صدور ویزا بین هشت تا ده روز طول می‌کشد.