ویزا کانادا

ویزا کانادا

final logo

  • توضیحات عمومی و تعهد نامه ویزای توریستی مولتیپل 5 ساله کانادا
  • راهنمای آماده کردن فایل الکترونیکی مدارک کانادا
  • فرم شماره 1 و 2 اطلاعات ثبت نام متقاضی وخانواده متقاضی
  • مدارک لازم برای ویزای توریستی مولتیپل 5 ساله کانادا
  • هزینه ثبت نام ویزای توریستی مولتیپل 5 ساله کانادا و توضیحات
  • آژانس گیتاگشت به عنوان مجری مستقیم ویزا کانادا و در صنعت گردشگری ایران شناخته شده است که شما عزیزان می توانید با تماس با تیم حرفه ای ما اطلاعات مفیدی در خصوص قیمت ویزای توریستی کانادا و شرایط ویزای کانادا برای فرزندان و شرایط ویزای کانادا برای والدین و مدت زمان صدور ویزا کانادا و امکان ویزای کانادا تضمینی و قیمت بلیط کانادا به دست آورید.

  • شما با اخذ ویزا کانادا می توانید بدون دغدغه از تورهای کانادا گیتاگشت مانند: تور تورنتو ، تور ونکور ، تور مونتریال ، تور آبشار نیاگارا با بالاترین سطح خدمات بهرمند شوید.

  • ویزای توریستی کانادا (مولتیپل پنج ساله) :

  • ویزا کانادا بصورت مولتیپل ، بدون محدودیت ورود و خروج می باشد و دارنده ویزای کانادا می تواند در هر بار ورود به خاک کانادا به مدت 6 ماه در کشور اقامت نماید.

  • اعتبار ویزا کانادا به اندازه اعتبار پاسپورت فرد متقاضی صادر می گردد به این معنا که اگر دارنده گذرنامه ایرانی گذرنامه اش از پنج سال اعتبار کامل برخوردار باشد ، ویزای کانادا با اعتبار پنج ساله صادر می گردد و دارنده ویزای کانادا پس از پایان اعتبار ویزا می تواند مجددا درخواست جدید برای اخذ ویزای کانادا ارسال نماید که مراحل اقدام به شکل اولیه می باشد.

  • در صورتیکه پاسپورت دارنده ویزا کانادا ، زودتر از اعتبار ویزا منقضی گردد دارنده ویزا می تواند با به همراه داشتن پاسپورت قبلی ، از ویزای کانادای خود در سفرش استفاده نماید.

  • توجه: افرادی که در ده سال گذشته انگشت نگاری (بیومتریک) انجام داده باشند ، از انجام انگشت نگاری (بیومتریک) برای اقدام مجدد ویزا کانادای منقضی شده معاف می باشند.

  • مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا :

  • فرم شماره یک

  • فرم شماره دو

  • مدارک لازم شرایط اخذ ویزا کانادا :

  • 1. سلامت جسمانی 2. گذرنامه معتبر 3. دارا بودن منابع مالی کافی 4. داشتن دلیل کافی برای بازگشت به ایران (خانواده ، شغل ، املاک ، بیمه)

  • توجه : ارائه مدارک کافی باعث جلب اطمینان آفیسر پرونده شما و تایید مدارک و نهایتا صدور ویزای کانادا می گردد.

  • 5. داشتن دلیل برای بازدید از کانادا (بازدید از اقوام ، شرکت در سمینار ها یا توریسم) از نکات مهم و مورد توجه کنسولگری کانادا در زمان بررسی پرونده شما داشتن سابقه سفرهای متعدد (تراول هیستوری) بخصوص سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا (دارای ویزای شنگن) در ده سال گذشته می باشد لذا اکیدا توصیه می گردد بدون داشتن سابقه سفر های متعدد از اقدام برای ویزا کانادا خودداری فرمایید.

  • توجه: برای شهروندان ایرانی متقاضی اخذ ویزای کانادا نیاز به انگشت نگاری (بیومتریک) ضروری می باشد مگر اینکه در ده سال گذشته در کنسولگری کانادا تست بیومتریک شده باشند.

  • انجام انگشت نگاری(بیومتریک) برای ویزای کانادا می تواند در هر کشوری که دفتر VAC دارد انجام پذیرد.

  • مراحل اخذ ویزا توریستی کانادا ( مولتیپل پنج ساله) : متقاضیان اخذ ویزا کانادا می بایست مدارک مشخص شده به انضمام فرم های یک و دو پر شده را آماده کرده و پس از ترجمه و تایید دادگستری و وزارت خارجه به آژانس گیتاگشت ارائه نمایند.

  • توجه: پرکردن صحیح و دقیق بدون پنهان کاری فرم های یک و دو ارتباط مستقیم با صدور یا عدم صدور ویزای کانادای شما دارد .

  • پس از انجام مراحل فوق تیم حرفه ای آژانس گیتاگشت در دفتر ابوظبی خود زیر نظر آفیسر های کنسولگری اقدام به آماده سازی مدارک و فایل های الکترونیکی شما می نمایند.

  • خدمات آژانس گیتاگشت جهت اخذ ویزای کانادا به شرح ذیل می باشد:

  • 1. پرکردن فرم های اصلی بصورت آنلاین بر اساس اطلاعات ارائه شده در فرم های یک و دو

  • 2. دریافت GCKEY جهت انجام انگشت نگاری (بیومتریک) 

  • 3. آماده سازی و ارسال فایل های الکترونیکی بر اساس مدارک ترجمه شده متقاضیان ویزا کانادا

  • 4. پرداخت هزینه درخواست صدور ویزا کانادا و هزینه انجام انگشت نگاری (بیومتریک)

  • 5. تهیه Explanation Letter

  • 6. تهیه برنامه سفر مناسب

  • 7. رزرو بلیط فقط جهت ارائه به سفارت

  • 8. رزرو هتل و تهیه واچر معتبر فقط جهت ارائه به سفارت و نکته مهمتر اضافه نمودن سایر مدارک مورد نیاز و مرتبط با شرایط هر شخص متقاضی ویزای کانادا

  • توجه : مدت زمان صدور ویزا کانادا از زمان انگشت نگاری (بیومتریک ) بطور متوسط بین دو هفته تا دو ماه حتی گاهی شش ماه طول می کشد.

  • پس از صدور ویزا کانادا ، متقاضیان می بایست پاسپورت خود را جهت پیکاپ ویزا (الصاق ویزا) به آژانس گیتاگشت ارائه نمایند.

  • توجه : مهلت الصاق ویزا از تاریخ صدور ویزای کانادا فقط یکماه می باشد.

  • توجه : مهلت انجام انگشت نگاری (بیومتریک) از زمان آماده شدن نامه بیومتریک فقط یکماه می باشد.

  • متقاضیان ویزا توجه نمایند که هر گونه اقدام ویزا کانادا خارج از مراحل فوق و حمل مدارک بصورت دستی جهت ارائه به دفتر VAC باعث رد ویزای کانادای شما خواهد شد.

  • لذا دفاتری که بدون داشتن صلاحیت های لازم با تبلیغات دروغین با مبالغ کم بدون انجام هیچ کاری شما را با مدارکتان راهی مراکز VAC می کنند قصدی جز فریب و بازی با سرنوشت شما نخواهند داشت.

  • رفع ریجکتی ویزا کانادا :

  • افرادی که به دلیل مراجعه به مراکز نامعتبر ویزای کانادای آنها به هر دلیلی رد شده است می توانند با مشاوره با مدیریت گیتاگشت نسبت به رفع ریجکتی ویزای کانادای خود اقدام نمایند.

  • چه کسانی شرایط اخذ ویزای کانادا را دارند:

  • کنسولگری کانادا هیچ گونه ممنوعیت و حساسیتی در خصوص افراد متقاضی ویزای کانادا از نظر سن ، جنسیت ، شرایط تاهل و یا خانواده بصورت جمعی ندارد. در صورت تکمیل مدارک کلیه متقاضیان شرایط یکسانی خواهند داشت. با انتخاب آژانس گیتاگشت برای تور کانادای خود ، خاص باشید و از خدمات لوکس ما لذت ببرید. کارشناسان ما شما را در انتخاب بهترین ها راهنمایی می کنند .

نمره شما به این مطلب

نمره شما: 66% - 3 votes

مجموع

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما

درباره گیتاگشت

 

شرکت خدمات مسافرت هوایی و گردشگری گیتاگشت در سال ۱۳۸۳ تأسیس گردید و هم اکنون با پرسنل مجرب و حرفه‌ای در صنعت گردشگری در دو شعبه و با قراردادن اصل مشتری مداری و جلب رضایت حداکثری در سرلوحه امور خود قدم به عرصه دنیای زیبا ولی پیچیده گردشگری نهاد.

مدیران مجموعه گیتاگشت با پرهیز از بزرگنمایی و شعارزدگی در کمال واقع‌بینی به مسئولیت سنگین و حساس خود اذعان داشته و دارند. کلیه پرسنل و مدیران موظف‌اند تا با شناسائی نواقص و نقاط ضعف مجموعه در صدد رفع آنها برآمده و در برآوردن خواسته‌های مشتریان کمال حساسیت و توجه را مد نظر قرار دهند.

تماس با ما

 

ico2 دفتر مرکزی: خیابان سهروردی جنوبی، خیابان ملک، نبش کوچه فرهومند، پلاک یک، طبقه یک، واحد 3

تلفن: 88401071-021

ico2 شعبه نیاوران: خیابان باهنر(نیاوران)، پایین تر از سه راه یاسر، پلاک 252، مجتمع آوا نیاوران یک، واحد 102

تلفن: 26851060-021

ارتباط با مدیریت: 1460345-0912  Info@GitaGasht.com

AddToAny پکیج

این پکیج را برای دوستان خود بفرستید

AddToAny تور

این صفحه را برای دوستان خود بفرستید

سوالات ژاپن

نایت لایف در توکیو چگونه است؟

نایت لایف در توکیو در مناطق Shinjuku ، Shibuya ، Ginza ، Roppongi و اShinjuku Kabukicho است.

مراحل گرفتن ويزا ژاپن چيست؟ چقدر طول ميکشد تا ويزا آماده شود؟ و چه مدت ويزاي ژاپن اعتبار دارد؟

مدارک لازم برای ویزای ژاپن : 
پاسپورت و مدرک شغلی با مهر دادگستری و‌ تمکن شش ماهه از حساب بانکی با موجودی کافی

مدت زمان صدور ۵ روز کاری و اعتباز ویزا سه ماه از تاریخ صدور
مدت اقامت به اندازه ای که در ویزا مشخص شده (که این مدت بر اساس واچر هتلی که ما فرستادیم مشخص می شه)

چگونه می توان از اوزاکا به کیوتو رفت؟

با قطار سریع السیر 30 دقیقه طول می کشد.

چطور می توان از اوزاکا به نارا رفت؟

با قطار که 45 دقیقه هم طول می کشد.

هاکونه کجاست؟ دیدنیهای هاکونه چیست؟

هاکونه در صد کیلومتری توکیو قرار دارد و یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگران ژاپنی ها و توریست ها می باشد. هاکونه مشهور به چشمه های آب گرم، مناظر طبیعی و منظره زیبای دریاچه اشینوکو و کوه فوجی است.

آیا در سفر به ژاپن می توان شلوار کوتاه پوشید؟

مردم عادی شلوار کوتاه نمی پوشند ولی برای توریست ها منعی ندارد.

آیا در ژاپن از آب شیر برای نوشیدن می توان استفاده کرد؟

بله آب شیر را می توان برای نوشیدن استفاده کرد.

مذهب اصلی ژاپنی ها چیست؟

دو مذهب اصلی در ژاپن رواج دارد شینتو و بودایی

کشورهای همسایه ژاپن چه کشورهایی هستند؟

کره، چین، تایوان، فیلیپین و روسیه

چند درصد از مسلمانان در ژاپن زندگی می کنند؟

حدود صد هزار نفر در ژاپن مسلمان هستند.

اماکن توریستی ژاپن کدامند؟

1 کوه فوجی
2 کاخ امپریال توکیو
3 پارک یادبود صلح هیروشیما
4 اماکن تاریخی کیوتو
5 جزیره اییوکوشیما
6 معبد شهر: نارا تاریخی
7 قلعه اوزاکا
8 پارک ملی Choubu-Sangaku و کوه های ژاپن

نارا چه جایی است؟ و چقدر زمان برای دیدن آن لازم است؟

نارا یک شهر جمع و جور با دیدنی های بسیار است، از جمله معبد Daibutsu، معبد Todai-ji، معبد Kasuga تاشیا و پارک نارا کین.

توکیو بهتر است یا کیوتو؟

کیوتو شهر آرامی است و اگر اهل دیدن معابد، زیارتگاه ها، باغ ها، گایشی و پیاده روی هستید کیوتو برای شما مناسب است. اگر شما شهرهای بزرگ، تکنولوژی مدرن و شب زنده داری با رستوران های رنگارنگ را ترجیح می دهید، توکیو برای شما مناسب است.

اوزاکا بهتر از توکیو است؟ چند روز اقامت برای اوزاکا لازم است؟

توکیو در مقایسه با اوزاکا بسیار بزرگتر و جاذبه های توریستی بیشتری دارد.
اوزاکا هم دارای دیدنی های زیادی است اما مقیاس آن فقط کوچکتر است با سفر به اوزاکا می توانید شهرهای دیدنی اطراف مانند کیوتو، نارا و هیروشیما را هم در برنامه خود قرار دهید. حدالقل سه شب اقامت در اوزاکا توصیه می شود.

آیا توکیو گران تر از اوزاکا است؟

توکیو 33٪ گران تر از اوزاکا است.

آیا توکیو گران تر از کیوتو است؟

کیوتو بسیار ارزان تر از توکیو است. در واقع کیوتو یکی از ارزان ترین شهر های ژاپن است.

آیا ژاپن کشوری گران است؟ و برای یک سفر نرمال روزانه چقدر لازم است؟

با وجود اینکه ژاپن معروف به یکی از گران ترین کشورهای جهان است. ژاپن بسیار ارزان تر از آنست که شما فکر می کنید ولی روزی 200 دلار هزینه هر نفر برای سفر نرمال به ژاپن است بغیر از هزینه هتل.

مدت زمان سفر از توکیو به هیروشیما با قطار چقدر است؟

با قطارهای Nozomi که مستقیم است حدود چهار ساعت طول می کشد. با قطار هیکاری و ساکورا، که غیر مستقیم است، سفر به مدت 5 ساعت طول می کشد.

مدت زمان سفر از توکیو به کیوتو با قطار چقدر است؟

سه خط قطار وجود دارد: Nozomi ، Hikari و Kodama که Nozomi سریع ترین قطار است که طی 2 ساعت و 20 دقیقه بین کیوتو و توکیو حرکت می کند.

چه مدت سفر با قطار از توکیو به اوزاکا طول می کشد؟

سریعترین قطار، Nozomi است فقط در 2 ساعت و 30 دقیقه از ایستگاه توکیو به شین اوزاکا طول می کشد.

ژاپن چه نوع آب و هوايي دارد؟

آب و هوای ژاپن چهار فصل است.

آیا کیوتو ارزش دیدن دارد؟ چند روز اقامت در کیوتو کافی است؟ کیوتو چه دیدنی هایی دارد؟ چه چیزی در کیوتو بخوریم؟

بله برای دیدن تمام دیدنی های کیوتو یک گشت یک روزه کافی است.
مهمترین دیدنی کیوتو غرفه طلایی است. مهمترین مکان های فرهنگی کیوتو از جمله قلعه نیهو، قصر امپراتوری کیوتو، کینکاوجی و کیومیز است.
غذای معروف کیوتو توفو است. کیوتو بهترین مکان برای تست غذاهای کلاسیک ژاپنی است.

هیروشیما چه جاذبه هایی دارد؟ چند روز برای دیدن هیروشیما مورد نیاز است؟

هیروشیما علاوه بر یادبود بمب اتمی، دارای جاذبه های گردشگری بسیاری است.
برای دیدن هیروشیما دو روز کافی است.

بهترین فصل برای بازدید از ژاپن چیست؟

فصل بهار (مارچ تا می) و اواخر پاییز (سپتامبر تا نوامبر) بهترین زمان برای سفر به ژاپن است.

شکوفه های گیلاس (ساکورا) چیست؟

The cherry blossoms sakura شکوفه های گیلاس از ماه مارچ و دو هفته اول ماه آپریل (تقریبا بین 20 مارچ تا 14 اپریل) شکوفا می شوند که بسیار دیدنی و مشهور است.

آیا ژاپن برای توریست ها امن است؟

ژاپن کشوری امن است و برای هر سنی و جنسیتی حتی برای سفر تنهایی یک خانم.

چند روز اقامت برای توکیو لازم است؟ در سفر به توکیو چه جاهایی را باید دید؟

معمولا در حدود 3 تا 5 روز در توکیو کافی است و در سفر به ژاپن باید موارد زیر را دید:
رستوران ربات، مشاهده تمرین Sumo Morning، کافه حیوانات، بازدید از منطقه SENSOJI و معبد Asakusa ، پارک یوئنو و برج توکیو

ژاپن به چیزهایی شهرت دارد؟

ژاپن برای هنرهای سنتی خود، از جمله مراسم چای، خوشنویسی، مجسمه سازی و شعر مشهور است. ژاپن دارای بیش از دوازده سایت جهانی ثبت شده در یونسکو است.
همچنین ژاپن محل تولد سوشی است.

آیا در توکیو ساحل وجود دارد؟

خیر توکیو شهری ساحلی نیست.

آیا اوزاکا ساحل دارد؟

خود شهر اوزاکا ساحل ندارد، ولی چندین ساحل زیبا در یک ساعتی اوزاکا وجود دارد.

چه غذاهای معروفی در ژاپن است؟

بهترین غذاهای سنتی ژاپنی سوشی می باشد.
Sashimi-تمپورا، Yakitori، سوپ میسو، ترشی سسكمونیو و سوابا

سوغاتی های ژاپن چیست؟

بهترین سوغاتی ژاپن غذا، اسنک، یوکاتا، عروسک Kokeshi ،Ukiyo-Woodblock ،Ukiyo-e یک نوع از آثار هنری ژاپنی است که در طول دوره Edo محبوب بود، محصولات نینجا، طرفداران ژاپنی Sensu

آیا می توان خرید خوبی در ژاپن داشت؟

ژاپن یکی از بهترین کشورها برای عاشقان فشن است. مناطقی در توکیو مانند Shibuya ،Harajuku و Ginza بهترین محل برای خرید هستند. در این مناطق مغازه های زیادی همراه با مارک های لوکس وجود دارد، که در آن شما می توانید خرید خوبی را با بودجه بسیار کم انجام دهید.

AddToAny پکیج

این پکیج را برای دوستان خود بفرستید

AddToAny تور

این صفحه را برای دوستان خود بفرستید

سوالات ژاپن

نایت لایف در توکیو چگونه است؟

نایت لایف در توکیو در مناطق Shinjuku ، Shibuya ، Ginza ، Roppongi و اShinjuku Kabukicho است.

مراحل گرفتن ويزا ژاپن چيست؟ چقدر طول ميکشد تا ويزا آماده شود؟ و چه مدت ويزاي ژاپن اعتبار دارد؟

مدارک لازم برای ویزای ژاپن : 
پاسپورت و مدرک شغلی با مهر دادگستری و‌ تمکن شش ماهه از حساب بانکی با موجودی کافی

مدت زمان صدور ۵ روز کاری و اعتباز ویزا سه ماه از تاریخ صدور
مدت اقامت به اندازه ای که در ویزا مشخص شده (که این مدت بر اساس واچر هتلی که ما فرستادیم مشخص می شه)

چگونه می توان از اوزاکا به کیوتو رفت؟

با قطار سریع السیر 30 دقیقه طول می کشد.

چطور می توان از اوزاکا به نارا رفت؟

با قطار که 45 دقیقه هم طول می کشد.

هاکونه کجاست؟ دیدنیهای هاکونه چیست؟

هاکونه در صد کیلومتری توکیو قرار دارد و یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگران ژاپنی ها و توریست ها می باشد. هاکونه مشهور به چشمه های آب گرم، مناظر طبیعی و منظره زیبای دریاچه اشینوکو و کوه فوجی است.

آیا در سفر به ژاپن می توان شلوار کوتاه پوشید؟

مردم عادی شلوار کوتاه نمی پوشند ولی برای توریست ها منعی ندارد.

آیا در ژاپن از آب شیر برای نوشیدن می توان استفاده کرد؟

بله آب شیر را می توان برای نوشیدن استفاده کرد.

مذهب اصلی ژاپنی ها چیست؟

دو مذهب اصلی در ژاپن رواج دارد شینتو و بودایی

کشورهای همسایه ژاپن چه کشورهایی هستند؟

کره، چین، تایوان، فیلیپین و روسیه

چند درصد از مسلمانان در ژاپن زندگی می کنند؟

حدود صد هزار نفر در ژاپن مسلمان هستند.

اماکن توریستی ژاپن کدامند؟

1 کوه فوجی
2 کاخ امپریال توکیو
3 پارک یادبود صلح هیروشیما
4 اماکن تاریخی کیوتو
5 جزیره اییوکوشیما
6 معبد شهر: نارا تاریخی
7 قلعه اوزاکا
8 پارک ملی Choubu-Sangaku و کوه های ژاپن

نارا چه جایی است؟ و چقدر زمان برای دیدن آن لازم است؟

نارا یک شهر جمع و جور با دیدنی های بسیار است، از جمله معبد Daibutsu، معبد Todai-ji، معبد Kasuga تاشیا و پارک نارا کین.

توکیو بهتر است یا کیوتو؟

کیوتو شهر آرامی است و اگر اهل دیدن معابد، زیارتگاه ها، باغ ها، گایشی و پیاده روی هستید کیوتو برای شما مناسب است. اگر شما شهرهای بزرگ، تکنولوژی مدرن و شب زنده داری با رستوران های رنگارنگ را ترجیح می دهید، توکیو برای شما مناسب است.

اوزاکا بهتر از توکیو است؟ چند روز اقامت برای اوزاکا لازم است؟

توکیو در مقایسه با اوزاکا بسیار بزرگتر و جاذبه های توریستی بیشتری دارد.
اوزاکا هم دارای دیدنی های زیادی است اما مقیاس آن فقط کوچکتر است با سفر به اوزاکا می توانید شهرهای دیدنی اطراف مانند کیوتو، نارا و هیروشیما را هم در برنامه خود قرار دهید. حدالقل سه شب اقامت در اوزاکا توصیه می شود.

آیا توکیو گران تر از اوزاکا است؟

توکیو 33٪ گران تر از اوزاکا است.

آیا توکیو گران تر از کیوتو است؟

کیوتو بسیار ارزان تر از توکیو است. در واقع کیوتو یکی از ارزان ترین شهر های ژاپن است.

آیا ژاپن کشوری گران است؟ و برای یک سفر نرمال روزانه چقدر لازم است؟

با وجود اینکه ژاپن معروف به یکی از گران ترین کشورهای جهان است. ژاپن بسیار ارزان تر از آنست که شما فکر می کنید ولی روزی 200 دلار هزینه هر نفر برای سفر نرمال به ژاپن است بغیر از هزینه هتل.

مدت زمان سفر از توکیو به هیروشیما با قطار چقدر است؟

با قطارهای Nozomi که مستقیم است حدود چهار ساعت طول می کشد. با قطار هیکاری و ساکورا، که غیر مستقیم است، سفر به مدت 5 ساعت طول می کشد.

مدت زمان سفر از توکیو به کیوتو با قطار چقدر است؟

سه خط قطار وجود دارد: Nozomi ، Hikari و Kodama که Nozomi سریع ترین قطار است که طی 2 ساعت و 20 دقیقه بین کیوتو و توکیو حرکت می کند.

چه مدت سفر با قطار از توکیو به اوزاکا طول می کشد؟

سریعترین قطار، Nozomi است فقط در 2 ساعت و 30 دقیقه از ایستگاه توکیو به شین اوزاکا طول می کشد.

ژاپن چه نوع آب و هوايي دارد؟

آب و هوای ژاپن چهار فصل است.

آیا کیوتو ارزش دیدن دارد؟ چند روز اقامت در کیوتو کافی است؟ کیوتو چه دیدنی هایی دارد؟ چه چیزی در کیوتو بخوریم؟

بله برای دیدن تمام دیدنی های کیوتو یک گشت یک روزه کافی است.
مهمترین دیدنی کیوتو غرفه طلایی است. مهمترین مکان های فرهنگی کیوتو از جمله قلعه نیهو، قصر امپراتوری کیوتو، کینکاوجی و کیومیز است.
غذای معروف کیوتو توفو است. کیوتو بهترین مکان برای تست غذاهای کلاسیک ژاپنی است.

هیروشیما چه جاذبه هایی دارد؟ چند روز برای دیدن هیروشیما مورد نیاز است؟

هیروشیما علاوه بر یادبود بمب اتمی، دارای جاذبه های گردشگری بسیاری است.
برای دیدن هیروشیما دو روز کافی است.

بهترین فصل برای بازدید از ژاپن چیست؟

فصل بهار (مارچ تا می) و اواخر پاییز (سپتامبر تا نوامبر) بهترین زمان برای سفر به ژاپن است.

شکوفه های گیلاس (ساکورا) چیست؟

The cherry blossoms sakura شکوفه های گیلاس از ماه مارچ و دو هفته اول ماه آپریل (تقریبا بین 20 مارچ تا 14 اپریل) شکوفا می شوند که بسیار دیدنی و مشهور است.

آیا ژاپن برای توریست ها امن است؟

ژاپن کشوری امن است و برای هر سنی و جنسیتی حتی برای سفر تنهایی یک خانم.

چند روز اقامت برای توکیو لازم است؟ در سفر به توکیو چه جاهایی را باید دید؟

معمولا در حدود 3 تا 5 روز در توکیو کافی است و در سفر به ژاپن باید موارد زیر را دید:
رستوران ربات، مشاهده تمرین Sumo Morning، کافه حیوانات، بازدید از منطقه SENSOJI و معبد Asakusa ، پارک یوئنو و برج توکیو

ژاپن به چیزهایی شهرت دارد؟

ژاپن برای هنرهای سنتی خود، از جمله مراسم چای، خوشنویسی، مجسمه سازی و شعر مشهور است. ژاپن دارای بیش از دوازده سایت جهانی ثبت شده در یونسکو است.
همچنین ژاپن محل تولد سوشی است.

آیا در توکیو ساحل وجود دارد؟

خیر توکیو شهری ساحلی نیست.

آیا اوزاکا ساحل دارد؟

خود شهر اوزاکا ساحل ندارد، ولی چندین ساحل زیبا در یک ساعتی اوزاکا وجود دارد.

چه غذاهای معروفی در ژاپن است؟

بهترین غذاهای سنتی ژاپنی سوشی می باشد.
Sashimi-تمپورا، Yakitori، سوپ میسو، ترشی سسكمونیو و سوابا

سوغاتی های ژاپن چیست؟

بهترین سوغاتی ژاپن غذا، اسنک، یوکاتا، عروسک Kokeshi ،Ukiyo-Woodblock ،Ukiyo-e یک نوع از آثار هنری ژاپنی است که در طول دوره Edo محبوب بود، محصولات نینجا، طرفداران ژاپنی Sensu

آیا می توان خرید خوبی در ژاپن داشت؟

ژاپن یکی از بهترین کشورها برای عاشقان فشن است. مناطقی در توکیو مانند Shibuya ،Harajuku و Ginza بهترین محل برای خرید هستند. در این مناطق مغازه های زیادی همراه با مارک های لوکس وجود دارد، که در آن شما می توانید خرید خوبی را با بودجه بسیار کم انجام دهید.

منو موبایلی

تماس بگیرید